120926, löningsonsdag.

datum: 2012-09-26 klockan: 13:00:49

Även kallat lill-lördag. Härligt att halva veckan gått och att det dessutom är löning idag. Det tråkiga är ju dock alla förbaskade räkningar som ligger i en hög hemma och vill bli betalda.

Onsdagar är även bra då jag kan inse att imorgon har jag mina jobb-lediga-torsdagar att se fram emot. Dessutom ligger jag bra till med läxan denna gång, läser resterande 16 sidor ikväll. Så jag hoppas att min kärlek blir ledig imorgon som han ansökt om. Då önskar jag mig regn (fram till ca. 15.00, då jag måste bege mig mot högskolan), mysig frukost, sängen, film, mys och min älskade älskling. Kan inte få nog av sådana här morgnar. Dem är de bästa som finns!

Just nu ligger jag på vilan på jobbet. Hör de djupa andetagen från de små barnen. Har tre timmar kvar att jobba och då återstår mellanmål och antagligen utgång.

Vill även passa på att tack LCHF för en bra vecka, 2 kilon har jag gått ner. So far - so good! Måste bli bättre med matlådor och baka knäckebröd. Turkiskyoghurt, ägg, grädde och kokos är redan uttjatade produkter för mig. Speciellt kokos, kan inte ens skriva det för jag håller på att spy.



120921, fredagsmys.

datum: 2012-09-21 klockan: 21:48:36

Har kört LCHF i två dagar nu. Känns bra än så länge. Tre mål om dagen. Nu ska det bara börjas med PW's igen samt köpa gymkort.

Här är fredagsmyset, men blir nog lite 70% mörk choklad också. Får handla LCHF-frukost imorgon.


120918, morgonmys.

datum: 2012-09-18 klockan: 07:59:38

Känns som evigheter att jag uppdaterade för er. Hade väl helt enkelt inte inspiration för det. Men ska försöka bättra mig på den punkten!

Sitter just nu i soffan framför vakna med the voice. Ska strax borsta tänderna, sminka mig lite och bege mig mot jobbet.


RSS 2.0